Import van Spaanse wijnen
   
HomeBodegasWijn WijzerGeschenkenVerpakkingPraktische InfoNieuws
 
Casa Don Angel Bobal Tijdelijk uitgeput

21,05

D.O. Utiel-Requena

Verpakking per 6

100% Bobal, 100 jaar oude stokken, 12 maanden Franse en 6 maanden Amerikaanse eik
Zeer diepe, donkere, dense, bijna zwarte kleur.
Intense en complexe neus, zeer kruidig, mineralig op een mooie ondertoon van rijp zwart fruit, chocolade en licht getoaste tonen op de achtergrond.
Volle, vlezige aanzet in de mond, zeer goed gestructureerde en evenwichtige doorgang, met fijne zuren. Grote complexiteit zet door in de eindeloos lange afdronk. Ideale begeleider wildstoofschotel en complexe gerechten of gewoon ... een heerlijk glas.

Bodega Vera de Estenas   Geef alle wijnen

Bodega Vera de Estenas opgericht rond 1940 door de familie Martínez, wordt momenteel gerund door de derde generatie, Félix Martínez Roda, die zowel de wijngaarden als het wijnmaken meesterlijk beheerst.

De wijngaarden en het wijnhuis zijn gesitueerd in het hart van een van ´s werelds oudste wijnregio´s ´Utiel-Requena´ op een hoogte van 720 m boven de zeespiegel, met een zeer interessante autochtone druif Bobal. De eigen wijnwaarden (48 ha) koesteren honderd jaar oude Bobal druivenstokken tot de recentere aangeplante Cabernet Sauvignon, Malbec, Tempranillo, Syrah, Merlot en Chardonnay.


Espavino, Leuvensestraat 90, B-3051 Sint-Joris-Weert, Telefoon: +32 (0)16 47 09 04, Fax: +32 (0)16 47 27 40, Mail naar info@espavino.be voor meer informatie of vragen.