|
|
 |
Paté olives negres - 135 g - Tapenade zwarte olijven |
- |
€
4,75
|
Catalunya - Falset (Tarragona) - Priorat Natur - Xavi Buil, Anna Cuadrat |
|
Verpakking per
1
|
Tapenade - olijvenpasta |
Priorat staat bekend als een topstreek voor wijnen. Toch heeft Priorat niet alleen een grote traditie als wijnregio. De streek heeft ook een rijke rurale traditie en produceert een mooi gamma aan echte terroirproducten. In 1997 beslisten Xavi Buil en Anna Cuadrat om Priorat Natur op te richten met de ambitie om deze ambachtelijke natuurproducten op hoog niveau te commercialiseren. In Priorat Natur worden de beste producten geselecteerd en op de meest natuurlijke manier verwerkt. Niet alleen in de Spaanse gastronomie, maar ook wereldwijd stellen zij zich als doel om de kwaliteit van de producten uit Priorat aan te tonen. Deze olijven worden verwerkt door Priorat Natur maar zijn afkomstig uit het
zuiden van Spanje, de streek rond Sevilla.
Tapenade van zwarte olijven, gemaakt volgens de ambachtelijke traditie van de Catalaanse Priorat regio. Zeer veelzijdig combineerbaar: fantastisch bij brood, salades, pasta, vis en vlees..
|
Spaanse delicatessen
|
Geef alle wijnen |
We betrekken onze delicatessen van La Buena Tierra, opgericht in de lente van 2004 door
Maria Jané i Ubeda. Maria is de dochter van wijnmaker Jané Ventura uit de Penedès en heeft al van
jongsaf in contact gestaan met de topgastronomie van Catalonië en Spanje in het
algemeen. Maar haar grote inspiratie blijft haar moeder, Maria Ubeda, die haar
vanuit Spanje helpt in haar zoektocht naar authentieke Spaanse voedingsproducten
van topkwaliteit. Daarnaast kopen we een aantal delicatessen rechtstreeks aan in Spanje.
|
|
|