Import van Spaanse wijnen
   
HomeBodegasWijn WijzerGeschenkenVerpakkingPraktische InfoNieuws
 
Pimentón de la Vera - 70 g - blik -

2,99

La Chinata - Netasa

Verpakking per 1

Gerookt paprikapoeder - blik

NETASA is een familiebedrijf, opgericht in 1975.

Meer dan 3 decennia later behouden ze nog steeds vast aan de traditionele waarden: de consument de hoogste kwaliteit garanderen van hun gerookt paprikapoeder 'La Chinata'. Het is ook daarom dat ze na een strenge procedure de oorsprongsgarantie 'Pimentón de la Vera' kregen toegekend.

 

Wat is gerookt paprikapoeder?

Gerookt paprikapoeder is het product dat men krijgt na het vermalen van rijpe rode paprika's, bekomen na het traditionele droogproces met behulp van eikenhout of steeneikenhout.

Het wordt geproduceerd in de regio van La Vera, in het noorden van de provincie Cáceres in Spanje.

Dit paprikapoeder bezit de oorsprongsgarantie 'Pimentón de la Vera', waardoor de herkomst en de kwaliteit van het product gegarandeerd kan worden.


Pimentón de la Vera is een product met een rokerige smaak en aroma. De kleur is rood met een relatieve helderheid. In tegenstelling tot de enorme kleurkracht, zijn de smaak, het aroma en de kleur zeer stabiel en dit door het langzame droogproces.


Spaanse delicatessen  Geef alle wijnen
We betrekken onze delicatessen van La Buena Tierra, opgericht in de lente van 2004 door Maria Jané i Ubeda.
Maria is de dochter van wijnmaker Jané Ventura uit de Penedès en heeft al van jongsaf in contact gestaan met de topgastronomie van Catalonië en Spanje in het algemeen.
Maar haar grote inspiratie blijft haar moeder, Maria Ubeda, die haar vanuit Spanje helpt in haar zoektocht naar authentieke Spaanse voedingsproducten van topkwaliteit.
Daarnaast kopen we een aantal delicatessen rechtstreeks aan in Spanje.


Espavino, Leuvensestraat 90, B-3051 Sint-Joris-Weert, Telefoon: +32 (0)16 47 09 04, Fax: +32 (0)16 47 27 40, Mail naar info@espavino.be voor meer informatie of vragen.