Import van Spaanse wijnen
   
HomeBodegasWijn WijzerGeschenkenVerpakkingPraktische InfoNieuws
 

Bodegas Obergo - kelderresten -20%

In de meest noordwestelijke uithoek van de appellatie Somontano vinden we Bodegas Obergo, met het wijnhuis gelegen in het dorp Obiergo, de 11,5 ha  wijngaarden in de vallei van Secastilla, een recent klein wijnhuis onder het beheer van twee broers Vidal.

De uitzonderlijk gunstig gelegen wijngaarden in de Secastilla-vallei (de vallei der 7 kastelen 'castillos') op een hoogte van net boven de 700 m, met een zeer gunstige zuidelijke oriƫntatie, gezegend met een mediterraan microklimaat en zeer arme, leemhoudende zanderige bodem rijk aan keien hebben reeds bewezen dat ze grootse wijnen kunnen voortbrengen.

De oude Garnacha wijnstokken, de recentere aanplanten van Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, ...  en experimenten met witte variĆ«teiten (o.a. Viognier) vormen de basis voor het gevarieerde gamma wijnen; van jonge fruitige, over elegante klassiekers naar uitmuntende moderne 'varietales'.Geen wijn gevonden

 


Espavino, Leuvensestraat 90, B-3051 Sint-Joris-Weert, Telefoon: +32 (0)16 47 09 04, Fax: +32 (0)16 47 27 40, Mail naar info@espavino.be voor meer informatie of vragen.