FEEST- & PROEFDOZEN DECEMBER 2021

#KOOPLOKAAL #TASTE@HOME #DELIVERY@HOME #KORTEKETEN

Onze proefdozen zijn ontstaan nadat COVID roet in het eten (of was het in de wijn?) gooide betreffende onze wijndegustaties…
Sinds maart 2020 stellen we jullie elke maand nieuwe proefdozen voor met een, al dan niet thematische, selectie uit ons ruim aanbod aan Spaanse wijnen!

Het ziet er alvast naar uit dat we opnieuw geen ‘grote’ feesten gaan organiseren dit einde van het jaar, maar dan gaan we er in ieder geval ‘grootse’ feesten van maken met heerlijke wijnen!
Wij bestelden alvast heel wat wijnen voor het einde van het jaar bij onze leveranciers in Spanje, die met een beetje vertraging bij ons toe kwamen (& nog komen), om hen een hart onder de riem te steken, doen jullie hetzelfde voor ons?

Bereid je voor op de komende feestdagen, je kan alvast je feestwijnen voorproeven uit onze proefdozen, of kies gewoon een feestdoos aangepast aan je menu!

Maar ook daarbuiten vind je op deze website een uitgebreid gamma…
Proef- of geschenkdozen op maat kan uiteraard ook, of wens je aangepaste wijnen voor bij je zelfgemaakte of afhaal-feestmenu, stuur het ons door, ik stuur je per kerende een paar suggesties (ik doe niets liever!)

Mooie selectie eindejaarsdozen (per 3 of 6 flessen) om zelf van te genieten tijdens de eindejaarsperiode of om te schenken aan iemand die het verdient!

AAN IEDEREEN FIJNE WARME GEZELLIGE EINDEJAARSDAGEN GEWENST!


Hieronder vind je de feest- en proefdozen van DECEMBER 2021