TASTE@HOME 11/2021

DELIVERY@HOME #KOOPLOKAAL

Onze proefdozen zijn ontstaan nadat COVID roet in het eten (of was het in de wijn?) gooide betreffende onze wijndegustaties…
Sinds maart 2020 stellen we jullie elke maand nieuwe proefdozen voor met een, al dan niet thematische, selectie uit ons ruim aanbod aan Spaanse wijnen!

Met de killere herfsavonden en de winter in aantocht, veranderen ook onze eet- en leefgewoontes, aardse gerechten, een avond bij het haardvuur…een tijd om een vollere, volumineuzere en aardsere wijn ter te hand nemen, daarom stellen we u ook opnieuw proefdozen voor die hierbij aansluiten.

Binnenkort kan je hier ook onze geschenk- en eindejaarssuggesties terugvinden.
Maar wil je je al eerder hierop voorbereiden, aarzel niet ons te contacteren!


Hieronder vind je de proefdozen van NOVEMBER 2021

 • Proefdoos 1 – november 2021

  59,50

  Tijdens de herfst, …wat vollere witte wijnen met pit voor aperitief en dagelijkse gerechten.

   

 • Proefdoos 2 – november 2021

  88,50

  Vollere, rondere witte wijnen, met voldoende volume & structuur in de mond, om mooi te combineren met wat stevigere najaarsgerechten.

 • Proefdoos 3 – november 2021

  87,20

  Karaktervolle eikgerijpte witte wijnen voor bij gerechten met kaas, paddenstoelen, stevige vis, wit vlees, gerookte vlees- of visgerechten.
   
   

 • Proefdoos 4 – november 2021

  79,30

  Tempranillo in is een zeer versatiele druif, in deze doos zitten de zachtere versie, zeer aan te raden bij lam, en fijnere stoofpotjes, maar ook gewoon los… lekkere onder een dekentje bij het haardvuur.

 • Proefdoos 5 – november 2021

  78,90

  Garnacha Tinta is eveneens een druif met vele gezichten, maar blijft steeds een mooie kruidigheid vertonen, die nauw aanleunen bij kruidige najaarsgerechten, zeer mooi bij gegrild (lams)vlees, stoofpotjes een licht zoete ondertoon,

 • Proefdoos 6 – november 2021

  85,35

  Bijzondere wijnen uit de Levante, met veel donker fruit en diepgang, met niet alledaagse blends en/of druivenvariëteiten!
  Mooi bij eend, haas, hert, aardse stoofpotjes…