traditioneel
-
Panoramix Molotov 2022
‘Blanc de Noir’ van Tempranillo, methode ancestral, opvoeding lías
-
El Chiquer (de Val de Horna) Macabeo 2021
8,95€100% Macabeo, sobre lías
-
L’Espatllat 2021
60% Macabeo en 40% Xarel.lo
-
Fuente Milano Verdejo Viura 2023
6,45€50% Verdejo en 50% Viura.
-
Rosado Tradicional Flor de Sanctus 2018
15,50€100% Tempranillo, Valdeagueda wijngaard, 12 maanden eiken
-
Fuente Milano Monovarietal Verdejo 2023
7,95€100% Verdejo, coupage van 4 verschillende vinificaties van druiven van één perceel, deels gisting op eik.
-
l’Avi de la Pipa 2022
Macabeo, Viñas Viejas 43j oud, fermentado en barrica 6m, Frans eiken, deeltje betonnen cuve
-
El Chiquer (de Val de Horna) Garnacha 2020
9,40€100% Garnacha, rijping op inox en eivormige PP-tank
-
Val de Horna Garnacha ‘La Loma’ 2020
11,40€100% Garnacha Tinta, rijping op grote (gebruikte) eiken vaten van 500l
-
Val de Horna Garnacha ‘La Loma’ 2022
11,50€100% Garnacha Tinta, rijping op grote (gebruikte) eiken vaten van 500l
-
Flor de Sanctus 2015
15,50€100% Tempranillo, Valdeagueda wijngaard, 10 maanden eiken (85% Fr, 15% Am), 3700 fl
-
Fuente Elvira Verdejo 2023
8,95€100% Verdejo, sobre lías
-
El Senyor Cartoixa Vermell 2022
Xarel.lo Vermell, slechts 1500 flessen
50% koolzuurmaceratie , 50% brisat (schilweking) -
Sanctus 2015
24,95€80% Tempranillo, 10% Garnacha Negra en Tintorera, rest Mencía, Mazuelo, Albillo, Viura en andere, 14 maanden Frans eiken, slechts 1300 fl
-
Anaís Tempranillo Dulce
19,95€100% Tempranillo vendimia tardía, 18m eik, slechts 350 fl
-
Pedro Escudero The Maker Verdejo 2022 Nativo
14,95€100% Verdejo, natuurlijke gisting, 3 maanden sobre lías, genummerde flessen.
-
Bestia Parda 2017
22,70€100% Verdejo, natuurlijke gisting, op eiken
-
Bestia Parda 2018
22,70€100% Verdejo, natuurlijke gisting, op eiken
-
El Petit Loco haciendo Vino 2023 (semidulce)
8,95€50% Verdejo – 50% Viura – Semidulce – 42g/l restduiker, dessertwijn
-
l’Onclu Negre 2021
70% Merlot en 30% Ull de Llebre (Tempranillo)
gisting op inox, sobre lias met dagelijks batonnage. -
La Pasquala 2023
100% Garrut (Monastrell), gisting sap (door thermoextractie) op amforen
-
Macabelius 2022
Vi dolc en amfora
100% Macabeo, 140 g/l restsuiker